EERSTE BERICHT!!!!!!
Blijf op de hoogte en volg Frederique
26 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
m'n eerste berichtje, hoera!!! Ik ben altijd een van de snelsten dus vandaar!!
, Amarraba, oftewel, ghanees voor welkom, op m'n site! Voor iedereen dus die lekker wil meegenieten van m'n avonturen in
de warmte van Ghana!!!
nog een paar dagen dan is t zover, dan reis ik weer af naar warmere oorden!! Ghana om precies te zijn... maar dat wisten jullie inmiddels al denk ik!
Woensdag middag om 12.00 vertrek ik dus vanaf Schiphol richting Milaan om daar vervolgens even anderhalf uur te gaan wachten (pizza, pasta, pisa!) en vervolgens door te reizen naar Ghana. Kom daar rond 23.00aan en wordt...( of we trouwens, ik ga samen reizen met Isabel, zij gaat met de zelfde organisatie en zou de zelfde datum vertrekken, dus gaan we gezellig samen, ook wel es leuk!)worden we dus opgehaald, als t allemaal goed doorgekomen is hoop ik maar, naar een hotel gebracht, om vervolgens de volgende dagen in accra door te brengen, geld te wisselen, ff t strand voelen, proeven enzo, beetje indruk van het land(cq de stad)te krijgen een busticket aan te schaffen om dan uiteindelijk daarna richting Tamale te vertrekken, een busritje van een kleine 11 uur, mwhaaah, kan erger!!
Daar worden we als t goed is opgevangen door iemand van de organisatie aldaar en naar ons gastgezin gebracht!! kben benieuwd!
ik had de keus uit een TRADITIONEEL gastgezin of een MODERN gastgezin, nou... eh t leek me een goed plan om maar erg modern!?;) te beginnen (stel je er niet te veel van voor hoor, dit houden jullie nog te goed, uitgebreide beschrijving) en dan kan ik altijd nog ..een paar daagjes erg traditioneel worden, houdt dus in een lemen hutje in een dorp in the middle of nowwhere, nou vind ik dat soort dingen altijd wel erg leuk en interessant, maar denk dat modern al traditioneel genoeg is, dus,....nader bericht volgt hierover,
en dan als t goed is ga ik daarna beginnen te werken in t plaatselijke ziekenhuis in Tamale, heb echt geen idee waar ik terecht kom ... jullie zullen het allemaal zien en horen..
hoop tot snel en veel plezier met lezen .....
liefs frederique
26 Februari 2006 - 16:24
woe. i didn't understand much of that :) -
26 Februari 2006 - 16:24
woe. i didn't understand much of that :) -
26 Februari 2006 - 16:25
Joel:
woe. i didn't understand much of that. -
26 Februari 2006 - 16:25
Oops:
sorry. -
26 Februari 2006 - 16:49
Wike:
hey frederiekje!!!
Oh wat super, ik hoop zo dat jij het erg leuk gaat hebben daar, alhoewel ik me daar niet echt veel zorgen om hoef te maken.
Nu nog even beter worden en dan zie ik je dinsdag nog even.
Nou meid tot dinsdag en anders..... zal ik aan je denken op m'n verjaardag.... hihi.
greetz!!! -
26 Februari 2006 - 18:19
Henk Janny Arjan:
Hallo Frederique
Wat leuk een eigen site. Wij wensen jou een hele fijne reis en wij gaan je de komende maanden volgen.
groetjes -
26 Februari 2006 - 22:04
Marieke:
Hee Frederique!
Jij gaat weer naar warmere oorden, ik moet binnenkort weer terug naar de kou... Leuk een eigen site. Hebben ze internet in Ghana? Of is maakt dat een gastgezin "supermdern"...?
Have fun! -
27 Februari 2006 - 10:09
Anita Vermuë:
Veel plezier in Africa,ik zal je reis via je website blijven volgen groetjes van mij -
27 Februari 2006 - 10:15
Mieke:
Nou Fre, we zien je morgen nog even, maar erg leuk om een site te hebben! We mailen en houden je op de hoogte!! Goede reis, we zullen je missen...fam Bunink -
27 Februari 2006 - 18:40
O.Piet,t.Henny:
Leuk, je site, gaan we telkens ff bijhouden, je belevenissen. goeie reis en tot ziens. -
27 Februari 2006 - 19:33
Sammy:
hey globetrotter...
super dat je weer gaat reizen.. lijkt me ook weer heerlijk, in de tussentijd ga ik in m'n huisje aan de gang..!! lots of fun en bovendien werkse daar! -
27 Februari 2006 - 19:54
Gea:
He wereldreiziger, het bevalt dus goed ,leuk om te horen. hier gaat het ook goed.
veel plezier tot het volgende berichtje -
27 Februari 2006 - 19:57
Dorien:
He zus! en nu maar hopen dat de verbinding daar nog een beetje soepel verloopt! zo kunnen we je in elk geval tot in de puntjes volgen! veel plezier daar in Afrikanenland! -
28 Februari 2006 - 08:27
Mieke G:
wat spannend zeg, ik had van jouw dit ook wel verwacht. Ik hoop dat het een geweldige tijd wordt en ik volg je reis via je site. gr mieke groen -
28 Februari 2006 - 12:55
Bert Davelaar:
Misschien vraag je je af 'wie is dat in vredesnaam?'... Nou ik loop sinds een half jaar in Zwartsluis rond, voor de rest gis je zelf maar. Je vader meldde me gisteren vol trots dat je woensdag naar Ghana vertrekt. Meteen stuurde hij deze weblog er achteraan. Vandaar dat ik deze kans niet onbenut laat en je een hele goede reis toewens en hopelijk een behouden aankomst in een modern gastgezin.
Frederique, het ga je goed!
Bert Davelaar -
28 Februari 2006 - 20:20
Petra:
Hoi fre,
Leuk zo'n eigen site.
Een hele goede reis, veel plezier. Wel terug komen hoor!!!!
Groetjes Carlo en Petra -
28 Februari 2006 - 20:29
Jantinelientje:
Lieve frederique,
Spannend nog een nachtje slapen en dan is het zover... je avontuur ghana gaat dan beginnen. hopelijk voel je je alweer wat beterder en kun je enorm genieten daar...ik weet het zeker!!
En vergeet niet de kadootjes in het vliegtuig uit te pakken!!
dikke knuffel een klein beetje jaloers meisje -
01 Maart 2006 - 10:02
Petra B:
He Fre,
Wauw, nog een uurtje en dan ga je echt...ik ben enorm benieuwd wat je weer allemaal mee gaat maken! Geweldig! Heel veel succes, sterkte, maar vooral enorm veel plezier! En deze pagina vind ik super!!!! -
01 Maart 2006 - 14:07
Esther Van Essen:
Hoi Frederique, het is nu woensdagmiddag 15.00. Jij bent nu op weg naar Milaan (als ik het goed begrijp) Jammer dat ik je niet gisteren niet meer heb gezien, maar ik wens je een hele leuke, spannende en avontuurlijke tijd toe. Ik hoop dta je, je weer op en top voelt? We zullen je missen op de afdeling. Groetjes Esther -
01 Maart 2006 - 17:15
Mariëlle:
Hoi zus,
Ik hoop dat je een goeie reis hebt gehad en dat je alvast een beetje bent opgewarmd. Wat vond je van je cadeautjes? Daar kun je vast wel wat mee. Ben erg benieuwd naar je avonturen en ik zal dus iedere dag je site wel even bezoeken.
Liefs Mariëlle